Program de kommande månaderna

RUTINER OCH REGLER M M VID ANMÄLAN TILL FÖRENINGENS ARRANGEMANG

Anmälan görs om inget annat anges till föreningens kansli, telefon 0455-106 74; e-post norden.karlskrona@gmail.com

Om antalet anmälningar överstiger antalet tillgängliga platser vid arrangemanget gäller anmälningsdatum som plats i turordning.

Bussresor utgår från Stortorget i Karlskrona (framför Rådhuset). Fasta påstigningsplatser är dessutom Bergåsa, Vedebyskolans parkering och Ronneby resecentrum. Vid önskemål kan även andra platser förekomma. Ange alltid vid anmälan var du önskar stiga på.

Vi välkomnar även icke-medlemmar till våra arrangemang. Ta gärna med släkt och vänner. Den som deltar i ett program utan att vara medlem i föreningen får betala ett något högre pris. Priset för icke-medlem anges inom parentes vid respektive program.

14/3, 21/3, 11/4, 18/4, 25/4, 16/5, 23/5 klockan 18.00

KULTURVANDRINGAR

Två tillfällen återstår av vårens kulturvandringar. Samling sker vid den lilla parkeringen intill den stora gula stadsporten vid Vämöparken i Karlskrona. Ledig klädsel anpassad efter vädret och promenadvänliga skor rekommenderas.

Kontakta Karin Söderberg (0702-33 19 97, gärna SMS) eller Birgitta Möller (0708-13 37 11, gärna SMS) för närmare upplysningar.

Torsdag 10 maj klockan 07.00

GÖKOTTA

Föreningen samarbetar som vanligt med Östra Blekinge Hembygdsförening. Vi rekommenderar verkligen denna vandring i den tidiga vårmorgonen! Hör av dig till föreningslokalen om du vill ha skjuts eller kan erbjuda plats i din bil! Gökottan brukar ha många deltagare! Ta med kaffekorg!

Måndag 4 juni klockan 14.00

KULTURVANDRING PÅ SALTÖ

Möt Saltö, denna spännande del av Karlskrona, där närheten till havet präglat både boende och yrkesliv. Lyssna till guiden Anki Woltils berättelser om både dramatik och underbara ögonblick. Vandra med henne och njut av en av sommarens första dagar. Sitt ned och njut av kaffet ur egen medhavd korg.

Föreningen Norden arrangerar den ca timslånga vandringen, som är öppen för alla och kostnadsfri.

Samling på Saltö torg vid Fiskrestaurangen på Saltö. Kom gärna klädd i bekväma skor. Vissa delar av vandringen är lite backig.

Programansvarig: Anki Woltil (0733-73 22 41).

2-5 augusti

VÄNORTSMÖTE I HILLERÖD

Formerna för mötet är inte klara ännu, men anmäl gärna om du är intresserad av att få delta.

Många program arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan (SV).

Vuxenskolans logga2013